Hello world

Dette kunne ligne et nytårsfortsæt, men i virkeligheden er det nok mere endnu et tegn på at jeg er for dårlig til at få ført nogle ting ud i livet. Jeg har længe gerne ville have gang i en blog, om ikke andet, så for at have et sted hvor jeg kan fastholde nogle ting, jeg har arbejdet med i forhold til mit hverv som softwareudvikler, jeg gerne vil kunne finde frem til igen på et senere tidspunkt.

På nuværende tidspunkt tænker jeg at bloggen kommer til at omhandle ting jeg får sat op i forbindelse med mit smart home (der kommer et indlæg som kommer til at beskrive mit setup), hverdagens tænker om stort og småt (herunder også en smule politik – nogle gange er det bare nødvendigt at få luft), og muligvis også en fremdriftsbeskrivelse af udviklingen af et spil jeg har gået og tænkt på at få lavet i flere år, måske dette kan få sat lidt skub i det, for indtil nu er det længste jeg er kommet at få hentet et framework.

Sprogmæssigt bliver det nok en smuk blanding af dansk og engelsk, de tekniske ting bliver nok nemmest at beskrive på engelsk, og der er nok også en potentielt større målgruppe, mens de hjemlige tanker bliver på dansk.

Leave a Comment